Despre noi

Cine suntem?

Magic Ads este prima agentie din Romania specializata in servicii complete de implementare a publicitatii virtuale si a plasarii virtuale de produse in programele de televiziune si in cinematografie.

Ne cheama Magic Ads, pentru ca publicitatea virtuala este acolo, dar practic nu-i! Adica, telespectatorii vad o sticla de bere rece aburinda pe terenul de fotbal, iar spectatorii aflati la meci in tribune nu…Cum asa? Cu ajutorul magiei digitale! Iar noi facem asta! De aceea, suntem Magic Ads!continuare...

Echipa noastra are experienta necesara in producerea de grafica 3D, imagini si animatii uimitoare, in format HD, care le vor aduce “publicitarilor” mai multa valoare pentru investitia facuta. Spoturile noastre vor fi remarcate imediat de telespectatori, care si le vor aminti apoi cu placere.

Misiunea noastra este sa generam venituri din surse noi pentru posturile de televiziune, detinatorii de drepturi TV (showuri, transmisiuni sportive) si producatorii de filme si sa furnizam servicii de publicitate de ultima generatie, inovative si de mare impact pentru agentiile de publicitate si detinatorii de marci.

Presa despre noi

Articole din presa despre Magic Ads:

1. Data: 18.03.2013

 

 

2. Data: 16.07.2013

 

 

Magic Ads este un produs al Campion Sports&Media.

Puteti descarca brosura de prezentare Magic Ads, facind click pe iconita de mai jos.